skip to Main Content
Steigerhout Meubelen Voor Buiten

Steigerhout meubelen voor buiten

Tuinmeubels van steigerhout

Dé trend van dit moment: steigerhouten meubels voor buiten. We kennen natuurlijk allemaal wel de loungebank voor in de tuin, gemaakt van steigerhout. Maar wist u al dat er nog veel meer opties zijn? Steigerhout is stevig, weerbestendig en dus volledig outdoor proof. Daarnaast zijn steigerhout meubelen ontzettend veelzijdig. Ze passen dus in iedere tuin en zijn goed te combineren met verschillende stijlen. De gaafste steigerhout meubelen voor buiten zetten we speciaal voor u op een rijtje in dit blog.

1. Plantenbakken

Heeft u een kleine tuin en heeft u dus niet zo veel ruimte voor grote meubelen van steigerhout? Of heeft u al een mooie loungeset of tuintafel en vindt u het zonde om die al te vervangen? Kies dan voor plantenbakken van steigerhout. Er zijn bakken en kisten te koop in alle soorten en maten. Hoe groot of klein uw tuin dus is; een plantenbak van steigerhout past altijd!

2. Een bartafel

Houdt u ervan om gezellig met vrienden of familie een drankje te drinken in de tuin? Dan is de bartafel van steigerhout echt iets voor u. Dit is weer net even iets anders dan de standaard tuintafel, picknicktafel of lounge set. Deze stevige bartafel kan in weer en wind buiten blijven staan. En zodra het zonnetje schijnt, kunt u lekker om de tafel hangen met zijn allen.

3. Buitenkeuken van steigerhout

Voor de echte liefhebber van het buitenleven adviseren wij de buitenkeuken van steigerhout. Hiermee kunt u het dagelijkse leven heerlijk buiten in de tuin laten afspelen. Dat wilt u toch ook?

Combineer de steigerhouten meubelen voor buiten met sfeervolle tuinverlichting en u maakt het helemaal compleet! Zo kunt u heerlijk in de tuin zitten en avonden lang genieten in de buitenlucht.

Back To Top