skip to Main Content
Wat Is Een Zwemspa?

Wat is een zwemspa?

Zwemspa: jacuzzi en zwembad in één

Heeft u al eens van een zwemspa gehoord? Een zwemspa combineert een jacuzzi met een zwembad. Ideaal als u na een uitputtende zwemtraining nog heerlijk wilt relaxen in de jacuzzi. Benieuwd naar deze geweldige combinatie? In dit blog leest u meer.

De kenmerken van een zwemspa

Bij een zwemspa wordt er door krachtige pompen veel water op u afgestuurd. Er ontstaat een stroming en u zult zich behoorlijk moeten inspannen om op dezelfde plaats te blijven. De kracht van de stroming kunt u zelf regelen. Zo bepaalt u zelf de intensiteit van de training. Omdat u op dezelfde plek blijft zwemmen, hoeft een zwemspa niet groot te zijn. Er zijn dus ook spa’s die geschikt zijn voor een kleine tuin. Ze kunnen zowel ingebouwd worden als op het terras worden geplaatst. Na het zwemmen ontspant u zich in de jacuzzi. Bij sommige modellen is dat gedeelte afgesloten van het zwemgedeelte. Hierdoor is het eenvoudiger om de temperatuur aan te passen.

De voordelen van een zwemspa

We zetten de voordelen van een zwemspa nog even voor u op een rij:

  • Met een zwemspa combineert u sportief zwemmen en relaxen;
  • De zwemspa neemt weinig ruimte in en past daardoor in bijna elke tuin;
  • De zwemspa kan zowel ingebouwd als op uw terras geplaatst worden.

Ziet u het al voor zich? Niet meer naar het zwembad, maar elke dag in uw eigen tuin sportief zwemmen en daarna heerlijk relaxen. Geen reistijd, niet wachten, geen andere mensen in uw baan. Gewoon lekker doorzwemmen in de buitenlucht in heerlijk warm water.

Een zwemspa voor u

Wilt u ook graag zwemmen en relaxen in een zwemspa? Bij een gespecialiseerd bedrijf kunt u een zwemspa kopen. Heeft u al eens in een zwemspa gezwommen? U ervaringen kunt u kwijt via het contactformulier.

Back To Top