skip to Main Content
5 Voordelen Van Een Nieuw Spanplafond In Gelderland

5 voordelen van een nieuw spanplafond in Gelderland

Nieuw spanplafond laten plaatsen in Gelderland

Gaat u een nieuwe woning bouwen in Gelderland? Of bent u aan het verbouwen? Kies dan voor het laten plaatsen van een spanplafond. Hiermee profiteert u van diverse voordelen ten opzichte van een gewoon plafond. Lees er snel meer over.

1. Kies uit verschillende kleuren en materialen

We willen allemaal dat ons huis of ons bedrijfspand er goed uitziet. Met een spanplafond kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en materialen. Zo laat u het plafond helemaal aansluiten bij uw wensen en maakt u van de ruimte een stijlvol geheel.

2. Te plaatsen binnen een dag

Het nadeel van verbouwen is de rotzooi en de dagenlange overlast. Gelukkig heeft u hier bij een spanplafond geen last van. Deze is namelijk binnen een dag geplaatst, zonder breekwerk. U hoeft dus niets voor te bereiden en hebt ook geen last van troep na afloop. Ideaal!

3. Bepaal zelf waar het licht komt

Wilt u een grote lamp voor overdag, sfeerverlichting voor in de avond en spots om bepaalde hoekjes van de kamer goed uit te lichten? Dit is met een spanplafond allemaal geen enkel probleem. U bepaalt namelijk zelf waar de verlichting komt te hangen.

4. Dempt het geluid

Een spanplafond is ook perfect tegen geluidsoverlast. Het materiaal heeft namelijk een hoge absorberende werking. Een spanplafond kaatst het geluid dus niet door de hele ruimte, maar absorbeert het. Zo is het direct een stuk minder gehorig.

5. Netjes afgewerkt

Kabels van lampen, draden van de elektra en zelfs leidingwerk kunnen vakkundig worden weggewerkt onder een spanplafond. Dit plafond is dus niet alleen binnen een dag geplaatst, maar ook nog eens zeer zorgvuldig afgewerkt.

Wilt u ook een spanplafond laten plaatsen in Gelderland? Neem gerust contact met ons op. Dan helpen wij u met het vinden van een specialist bij u in de buurt.

Back To Top