skip to Main Content
Zelf Een Loods Bouwen? Het Kan Met Een Handig Bouwpakket!

Zelf een loods bouwen? Het kan met een handig bouwpakket!

Een eigen bedrijfsloods bouwen

Kunt u voor uw bedrijfspand wel wat meer ruimte gebruiken? Wilt u bijvoorbeeld meer opslagruimte of is het nodig om het aantal kantoorplekken uit te breiden? Een loods kan de uitkomst bieden! Die kunt u helemaal naar wens zelf bouwen. Of we niet ‘laten bouwen’ bedoelen? Nee, want met een eenvoudig bouwpakket kunt u zelf aan de slag met het bouwen van uw loods! Hiermee kunt u flink op de kosten besparen. Wij vertellen in dit blog meer over hoe het bouwen van uw eigen loods in zijn werk gaat.

Eenvoudig zelf aan de slag met bouwpakket

Met een eenvoudig bouwpakket is het heel goed mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van uw eigen bedrijfsloods. Het pakket bestaat uit drie onderdelen:

  1. De staalconstructie: dit is de basis voor de gehele loods. Op een handige 3D illustratie ziet u hoe het profiel precies in elkaar zit, en kunt u er zelf mee aan de slag.
  2. Wand- en dakpanelen: tegen de staalconstructie bevestigd u vervolgens de perfect passende wand- en dakpanelen.
  3. Deuren en ramen: de deuren en ramen maken het geheel af.

Verschillende soorten loodsen bouwen

U kunt kiezen voor verschillende soorten standaard bouwpakketten voor een loods. Zo zijn er pakketten die ideaal zijn om als magazijn gebruikt te worden, en zijn er weer andere pakketten uitermate geschikt voor een kantoorruimte. Het is zelfs mogelijk om een pakket te laten samenstellen dat helemaal afgesteld is op uw wensen en behoeften. Dit kan altijd in samenspraak met de leverancier van het bouwpakket. Wij raden zeker aan om de mogelijkheden eens met deze specialist door te spreken.

Bent u al eens aan de slag gegaan met het zelf bouwen van een bedrijfsloods? Vul het contactformulier in, en laat weten wat uw ervaringen waren!

Back To Top