skip to Main Content
Waarom U LED Verlichting Moet Kopen Voor Elke Ruimte

Waarom u LED verlichting moet kopen voor elke ruimte

LED verlichting in uw woning of bedrijfspand

Het vervangen van de oude verlichting in uw woning of bedrijfspand voor LED verlichting loont zich zeker weten. Er zitten namelijk flink wat voordelen aan verbonden. Gelukkig kunt u voor elke ruimte in uw pand LED verlichting kopen. In dit blog vertellen we graag meer over de voordelen van LED verlichting voor elke ruimte.

Kies voor duurzaamheid

Het grootste en meest voor de hand liggende voordeel van LED verlichting is toch wel het feit dat het veel duurzamer is dan andere vormen van verlichting. Over het algemeen heeft een LED lamp ongeveer 50.000 branduren. Vergeleken met een gloeilamp is dit een ontzettend groot verschil. De gloeilamp heeft namelijk maar ongeveer 1000 branduren. Ook gebruiken ze veel minder energie. Dat maakt de lamp een stuk zuiniger, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee.

Verhoogd gebruiksgemak

LED verlichting heeft ook een groter gebruiksgemak dan andere vormen van verlichting. Een van de grootste voordelen in dit opzicht is dat een LED lamp nooit flikkert. Gaat u de lampen in uw bedrijfsruimte vervangen voor LED? Dan is dit een zeer belangrijke factor om rekening mee te houden. Maar ook in huis is dit erg prettig. Voor LED lampen zijn speciale dimmers te koop. Die zorgen ervoor dat de lamp van 0-100% gedimd kan worden. Tenslotte zijn er in een LED lamp geen giftige stoffen te vinden, wat betekent dat ze bij het gewone restafval gegooid mogen worden.

Oplossingen voor elke ruimte

Zoals gezegd zijn er LED lampen voor elke ruimte, waardoor u overal gebruik kunt maken van de zuinige verlichting. Hierbij kunt u dus denken aan de standaard LED lampen, maar ook kunt u uw TL buizen vervangen voor LED lampen. Heeft u verlichting buiten nodig? Ook dat is, met de juiste constructie, zeker geen probleem. Andere soorten LED verlichting waar u aan kunt denken zijn:

  • Downlights
  • Floodlights
  • Noodverlichting
  • Tunnelverlichting
  • Plafonnières

Heeft u advies nodig over de lampen die voor uw situatie geschikt zijn? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij verbinden u graag door naar een betrouwbare specialist.

Back To Top