skip to Main Content
Wat Is Wellness Voor Thuis?

Wat is wellness voor thuis?

Tips om thuis te genieten van wellness

Heeft u af en toe ook een moment voor uzelf nodig? Dan is genieten van luxe wellness een traktatie. Maar wat als u lekker kunt relaxen in uw eigen wellness? Wij geven in dit blog tips over hoe u thuis kunt genieten van wellness. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tuinhuis omtoveren tot een eigen wellness ruimte. Hoe? Lees hieronder verder

Creëer een plek waar u tot rust kunt komen

Een sauna is heerlijk om in alle rust te ontspannen. Een saunasessie is niet alleen goed voor uw welzijn, maar ook voor uw gezondheid. Om thuis van wellness te kunnen genieten, creëer dan een plek in de tuin waar u tot rust kunt komen. Bijvoorbeeld door uw tuinhuis als sauna in te richten. En als u het echt luxe wilt maken, kunt u er ook een douche en relaxkamer maken. In de relaxkamer kunt u heerlijk op een loungebank liggen en luisteren naar de rustige muziek. Dat is pas ongestoord ontspannen!

Het perfecte uitzicht op uw tuin

Om de perfecte sfeer te creëren, raden we u aan om ramen te plaatsen op vloerhoogte. Dan heeft u een aangenaam uitzicht en heeft u natuurlijk lichtinval. Zorg er wel voor dat uw tuin goed beschermd is tegen nieuwsgierige blikken. Dan hoeft u daar geen rekening mee te houden tijdens het relaxen. U kunt in de sauna ook ramen plaatsen, zodat u vanuit daar van het uitzicht kunt genieten. Het is ook mogelijk om glasschuifwanden te plaatsen. U kunt ze gemakkelijk openen en sluiten. Toegegeven; u moet er wel de ruimte – en ook het geld – voor hebben. Maar dit idee op een andere of kleinschaliger manier uitvoeren werkt natuurlijk ook goed.

Hottub of jacuzzi in uw tuin

Wilt u het wat minder groots aanpakken, dan kunt u ook besluiten om een hottub of jacuzzi in uw tuin te plaatsen. Die zijn er in alle soorten, maten en prijzen. Dus ook voor de kleinere portemonnee. Ze zijn verkrijgbaar in afmetingen voor twee personen tot hele families. Reken maar dat het zo gezellig ontspannen is in uw eigen wellness tuin.

Eigen ideeën voor thuis genieten van wellness?

Hierboven hebben we u slechts op ideeën gebracht om thuis te genieten van wellness. U kunt het zo uitgebreid en zo duur maken als u zelf wilt. U kunt natuurlijk altijd inspiratie opdoen in een professioneel wellnesscentrum en dat gebruiken voor uw eigen wellness thuis. Wij zijn benieuwd of u thuis ook een eigen wellness heeft. Laat ons weten wat u heeft gedaan en wij schrijven daar graag een nieuw blog over. Stuur uw verhaal via ons contactformulier.

Back To Top