skip to Main Content
5 Punten Om Te Checken Of U De Juiste Advocaat Heeft Na Een Ongeval

5 punten om te checken of u de juiste advocaat heeft na een ongeval

Een advocaat inschakelen na een ongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan soms fijn zijn om juridische hulp in te schakelen wanneer u letsel heeft opgelopen. Stel u heeft een ongeval advocaat in Malden nodig, waar let u dan op? Wij zetten 5 punten voor u op een rijtje om te checken of u de juiste advocaat heeft gevonden om u te helpen na een ongeval. Lees het hieronder.

1. Het draait om u

Een goede letselschade advocaat zorgt ervoor dat het geheel om u draait. De advocaat heeft tijd voor u, luistert naar uw verhaal en zet zich volledig voor u in. De juiste advocaat zal uw wensen en behoeften altijd ter harte nemen, en niet die van de verzekeraar of de tegenpartij.

2. Er zit vaart in

U wilt natuurlijk snel geholpen worden. Nadat u een ongeval heeft gehad wilt u niet ook nog eens een trage behandeling van uw zaak. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd. Een goede advocaat zal uw zaak direct in behandeling nemen en zorgen dat het snel afgehandeld is.

3. Gratis hulp

In de Nederlandse wet staat dat u na een ongeval met letselschade recht heeft op gratis juridische hulp. Een goede advocaat zal u hier dan ook op wijzen. Wanneer een advocaat zijn diensten op no cure no pay basis aanbiedt, kan dit verhaald worden bij de aansprakelijke tegenpartij.

4. Werkt nooit voor de tegenpartij

Dit punt lijkt voor de hand liggend, maar is er niet minder belangrijk om. Een goede advocaat werkt nooit voor de verzekeraar of de tegenpartij. Wanneer u erachter komt dat dit wel het is aarzel dan niet om direct over te stappen naar een andere advocaat.

5. Blijft zich bijscholen

Een goede advocaat blijft zich altijd bijscholen. Zo blijft hij of zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hoe kunt u dit controleren? Vaak staat er op de website van de advocaat aangegeven of zij aan trainingen doen.

Heeft u een brandende vraag waar u antwoord op wilt krijgen? Stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

Back To Top