skip to Main Content
3 Tips Om De Leukste Kerstpakketten Samen Te Stellen

3 tips om de leukste kerstpakketten samen te stellen

Zo stelt u een leuk kerstpakket samen

Bent u op zoek naar een leuk kerstpakket voor uw relaties en/of medewerkers? Zo’n pakket samenstellen lijkt heel eenvoudig, maar in de praktijk kan dat flink tegenvallen. Daarom helpen wij u in dit blog met drie handige tips. Met deze tips kunt u de leukste kerstpakketten samenstellen!

1. Wees persoonlijk

Met een kerstpakket wilt u uw medewerkers of relaties bedanken vanuit uw bedrijf. Dan is het natuurlijk leuk als uw cadeau ook de identiteit van uw organisatie uitstraalt. Dat kan bijvoorbeeld door een kerstpakket cadeau te doen met de bedrijfskleuren, of door te kiezen voor cadeaus met het logo van uw organisatie. Maar er zijn ook andere manieren om uw identiteit uit te stralen. Staat moderniteit en vooruitstrevendheid bijvoorbeeld voorop voor uw bedrijf? Kies dan voor een pakket dat de laatste trends volgt. Staat gezondheid en activiteit centraal? Dan is een pakket vol junkfood waarschijnlijk natuurlijk niet echt geschikt.

2. Volg een thema

Elk jaar zijn er weer thema’s die populair zijn op het gebied van kerstpakketten. In 2020 zijn dat bijvoorbeeld het Scandinavische pakket, die volledig in het teken staan van het zogenaamde Hygge. Denk hierbij aan een knusse deken, een lekker (warm) drankje en een geurkaars. Andere trends van dit jaar zijn onder andere het bbq, tapas, airfryer en slowcooker pakket. Laat u dus inspireren door de trends van het moment, wat dat zijn de dingen die veel medewerkers graag ontvangen!

3. Durf hulp in te schakelen

Onze laatste tip is om u te laten weten dat u er niet alleen voor staat, en dat u gerust hulp kunt vragen bij het samenstellen van het kerstpakket. Er zijn niet voor niets bedrijven die gespecialiseerd zijn in kerstpakketten. Zij helpen u graag verder. U bespreekt met hen de identiteit van uw bedrijf, en wat u denkt dat uw medewerkers leuk vinden, en zij stellen een passend pakket samen. Ook kunt u bij deze bedrijven kiezen voor een leuk standaardpakket, dat samengesteld is op basis van de laatste trends. Genoeg keuze dus!

Wat u ook kiest, het kerstpakket is een leuke manier om uw medewerkers te bedanken voor het harde werk dat zij de afgelopen jaren voor u gedaan hebben. Daar mag u dus best wat tijd en aandacht aan besteden!

Back To Top