skip to Main Content
Nieuwe Vloer Kiezen Voor Uw Woning?

Nieuwe vloer kiezen voor uw woning?

Veel keuze in vloeren in Purmerend

Bent u al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning. Maar ziet u door de bomen het bos niet meer door de ruime keuze aan vloeren die er te koop zijn? In dit blog informeren we u graag over de mogelijkheden in vloeren in Purmerend. Wellicht maken we het voor u zo een stuk eenvoudiger om te kiezen voor een nieuwe vloer. Of om toch minimaal een knoop door te kunnen hakken uit een ruim assortiment vloeren de er in de handel zijn.

Laminaat vloeren

Laminaatvloeren kwamen in de zeventiger jaren van de vorige eeuw op de markt en zijn sinds die tijd onverminderd populair. Dat zat hem aanvankelijk vooral in de prijs/kwaliteit verhouding en het gemak waarmee laminaat te leggen is. Vandaag de dag is laminaat ook nog eens te krijgen in vele hippe dessins en prints die niet met van een echt houten vloer te onderscheiden zijn. Laminaat is zeer eenvoudig schoon te houden en bij schade aan de vloer zijn de laminaatplanken eenvoudig te vervangen. Een laminaat vloer was en is altijd een voordelige en smaakvolle keuze.

Pvc-vloer

Een andere vloersoort die momenteel zeer in trek is, is de pvc-vloer. Pvc is een afkorting van polyvinylchloride. Deze vloer is dus gemaakt van kunststof. Een pvc-vloer gaat zeer lang mee en is ook redelijk eenvoudig te leggen. Bovendien kan deze vloer zeer goed tegen een stootje. En ook hierbij geldt dat bij schade (een deel van) de vloer makkelijk te vervangen is. Net als bij laminaat hebben deze vloer een lange levensduur en zijn ze verkrijgbaar in vele mooie prints. Ze zijn echt een verrijking voor uw woning.

Houten vloeren

De houten vloer is natuurlijk een echte klassieker onder de vloeren. Het is uiteraard een echt natuurproduct. Aan de levensechte houttekeningen ziet u dat u met een echt houten vloer te maken heeft. Houten vloeren zijn een zeer duurzame keuze. Eigenlijk kan een houten vloer bij normaal gebruik en wat regulier onderhoud een leven lang mee. De kwaliteit van een houten vloer ziet u dan ook wel terug is de aanschafprijs. Deze is aanzienlijk hoger dan bij een kunststof vloer.

Gietvloer

Een gietvloer wordt, zoals de naam suggereert, aangebracht door hem te gieten. De gietvloer is een nog relatief nieuwe vloervariant. Een gietvloer is waterdicht en zeer goed bestand tegen vlekken. De vloer is verkrijgbaar in vrijwel elk denkbare kleur. Hij kan op vele soorten ondergrond worden aangebracht en heeft een strakke, moderne en robuuste uitstraling. Als u eens wat anders wilt, overweeg dan de aanschaf van een hippe gietvloer

Heeft u goede of mindere goed ervaringen met een bepaalde vloersoort? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. We zien uw bericht graag tegemoet.

Back To Top