skip to Main Content
De Beste Staldeuren Voor Paarden

De beste staldeuren voor paarden

Welke staldeur kiest u?

De tijd gaat altijd weer sneller voorbij dan u wilt. Voordat u het weet staat de winter alweer voor de deur. Daar wilt u nu nog liever niet over nadenken, maar toch is het belangrijk om alvast bepaalde maatregelen te treffen. Niet alleen u zit liever binnen wanneer het buiten koud is, maar ook uw paarden zoeken de warme plekken op en gaan weer op stal. U kunt dus beter nu alvast investeren in goede staldeuren, zodat uw paarden deze winter zonder problemen naar binnen kunnen. In dit blog helpen wij u alvast bij het kiezen van de juiste staldeuren voor uw paarden.

Draaideur staldeuren

Allereerst kunt u kiezen uit een draaideur voor uw paardenstal. Wanneer uw paard tegen deze staldeur aanduwt, gaat de deur automatisch open. Het paard wordt door middel van de draaideur in de juiste richting geleid. Voor ongeduldige paarden is een draaideur minder handig. Wanneer een ongeduldig paard vaak tegen een draaideur aanduwt, kan het openen en sluiten van de deur in de loop der tijd lastiger verlopen. Ook neemt een draaideur meer ruimte in beslag om open te kunnen zwaaien.

Schuifdeur staldeuren

Om ruimte te besparen, kunt u kiezen voor een schuifdeur voor uw paardenstal. Hierbij kan er ook geen duw wedstrijd ontstaan tussen het paard en de deur, waardoor de deur langer mee gaat. Een schuifdeur wordt het meeste toegepast.

Staldeuren op maat

Twijfelt u wat de beste optie is voor u? U kunt er ook voor kiezen om staldeuren van Wikobox op maat te bestellen. U heeft zelf invloed op het soort staldeur dat u wilt plaatsen en kan dit volledig naar eigen wensen laten maken.

Wilt u meer weten over verschillende soorten staldeuren? Het is mogelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Back To Top