skip to Main Content
Originele Futon Matrassen

Originele futon matrassen

Veel slaapcomfort, eenvoudig op te bergen

Heeft u al eens van futon matrassen gehoord? Deze van origine Japanse matrassoort wordt in het westen steeds populairder. Het is een dun en flexibel matras dat in Japan op een tatami vloer wordt gelegd. U zou het misschien niet denken, maar dit matras biedt veel slaapcomfort. Het handige van een futon matras is, dat deze opgevouwen kan worden en dus heel makkelijk op te bergen is. Heeft u interesse in een of meerdere originele futon matrassen? Lees dan snel meer over de voordelen.

Origineel Japans of extra comfort

Originele futon matrassen hebben een stoffen buitenkant die gevuld is met katoen. Binnenin bevat biologisch katoen.De westerse variant op de futon matras kan op een verstelbare houten frame geïnstalleerd worden, heeft meerdere lagen en kan gevuld worden met 100% gekaard biologisch katoen, maar ook met een dikke natuurlatex kern. voor extra comfort. U kunt het matras geheel naar uw wens laten maken, zowel wat betreft grootte als vulling. Zo stelt u het matras samen dat het best bij u past.

Voordelen futon matras

Op originele futon matrassen slaapt u niet alleen heerlijk. Een futon matras is ook zeer praktisch. In vergelijking met standaard matrassen zijn er vele voordelen. Een futon matras biedt de volgende pluspunten:

  • Goede ondersteuning van het lichaam
  • Temperatuur- en vochtregulerend
  • Eenvoudig te reinigen en luchten
  • Oprolbaar, dus minder ruimte nodig
  • Te combineren met andere futonproducten

Futon matras uitproberen

Denkt u dat een futon matras iets voor u zou kunnen zijn? U kunt in veel winkels komen proefliggen. Zo ervaart u het matras zelf. Bovendien kunt u advies vragen aan de winkelmedewerkers en daarmee de opties ontdekken die het best bij u passen. Heeft u onlangs een futon matras aangeschaft? Deel uw ervaringen met ons via het contactformulier.

Back To Top