skip to Main Content
Wat Is Een Hydrofoorpomp?

Wat is een hydrofoorpomp?

Wat kan ik met een hydrofoorpomp?

U heeft vast wel eens dat er meerdere apparaten tegelijk water afnemen. Bijvoorbeeld als u doucht terwijl de afwasmachine aan staat. Het kan dan voorkomen dat de druk op de waterleiding afneemt. Het gevolg hiervan is dat er minder water uit de douche of kraan komt. Wist u dat u dit kunt voorkomen met een hydrofoorpomp? Een hydrofoorpomp zorgt ervoor dat uw waterleiding op druk wordt gehouden en dat er voldoende water uit uw douche of kraan blijft komen. Wilt u meer weten over de hydrofoorpomp? Lees dan snel verder.

De hydrofoorpomp

U kunt een hydrofoorpomp aanschaffen als u druk op uw waterleiding wilt houden. Een hydrofoorpomp is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Plaats een hydrofoorpomp als u:

  • Een tweede of zelfs derde douche in huis heeft
  • U meerdere wastafels in huis heeft
  • Merkt dat de waterdruk afneemt, doordat meerdere water afnemende apparaten tegelijkertijd gebruikt worden

Een hydrofoorpomp laten installeren

Heeft u een hydrofoorpomp nodig? Dan kunt u het beste op zoek gaan naar een ervaren monteur om deze te laten installeren. Ervaren monteurs weten namelijk precies waar ze op moeten letten bij het installeren van een hydrofoorpomp. Zij kunnen ervoor zorgen dat de waterdruk van uw waterleiding direct verbetert.

Onderhouden van een hydrofoorpomp

Het is belangrijk dat u een hydrofoorpomp goed onderhoudt. Laat u daarom altijd informeren door de monteur over de beste manier van onderhoud. Of laat een monteur regelmatig langskomen om uw hydrofoorpomp te onderhouden. U bent er dan zeker van dat het goed gebeurt. Ook kunt u direct vragen stellen over de werking van de hydrofoorpomp. De monteur heeft namelijk de kennis en ervaring om u met deze problemen te helpen.

Wilt u meer weten over een hydrofoorpomp? U kunt uw vragen stellen via het contactformulier.

Back To Top