skip to Main Content
Voordelen Van Laminaat Voor Bedrijven En Particulieren

Voordelen van laminaat voor bedrijven en particulieren

Laminaat voor woning of kantoor

Het is niet makkelijk om een nieuwe vloer te kiezen. Of het nu gaat om een vloer voor uw woning of voor een bedrijfspand. Er is namelijk een ontzettend groot aanbod aan vloeren van verschillende materialen, elk in een andere stijl. Echter is laminaat nog altijd een zeer aantrekkelijke vloersoort. Er is altijd wel ergens een leuke laminaat aanbieding voor uw woning of bedrijf, voor een goede kwaliteit laminaatvloer die bovendien door een specialist gelegd kan worden. In dit blog geven we een aantal voordelen waarom een laminaatvloer zo prettig is.

Past in elke ruimte

Laminaatvloeren zijn eigenlijk voor elke ruimte wel geschikt. Of het nu gaan om een kantoor, waar veel met bureaustoelen geschoven wordt, en waar zo nu en dan eens koffie geknoeid wordt, tot keukens als u kiest voor een waterbestendige versie. Het is ook mogelijk om de trap te laten bekleden met laminaat. Als u een goede ondervloer laat plaatsen, kunt u het laminaat bovendien combineren met vloerverwarming. Ten slotte kunnen ze ook goed gelegd worden in een appartement, omdat ze veel minder geluidsoverlast veroorzaken dan bijvoorbeeld parket.

Sterk materiaal

Laminaat is bijzonder duurzaam en slijtvast. Het is bestand tegen spelend kinderen, naaldhakken en zware voorwerpen die op de grond vallen. Dat is op kantoor erg prettig, omdat u niet te veel aandacht wilt besteden aan het herstellen van vloeren telkens als er iets valt of als er geregeld vrouwen met hakken overheen lopen. En thuis is het ook prettig als u zich geen zorgen hoeft te maken als de kinderen er met speelgoed op aan het spelen zijn. Ook met vocht hoeft u geen rekening te houden. Als u eventueel vocht gewoon snel afneemt, krijgt het niet de kans om de plank in te trekken.

Makkelijk schoon te houden

Ten slotte is een laminaatvloer ook nog erg makkelijk schoon te houden. Dat komt omdat het naadloos in elkaar geklikt kan worden. Stof en ander vuil kan dus niet tussen de naden terecht komen. Laminaatvloer krijgt ook vaak een beschermende toplaag, waardoor vuil niet binnen kan dringen. Neem de vloer regelmatig even af, en dat is genoeg om de vloer tientallen jaren mooi te houden. Het is niet nodig om laminaat te schuren, boenen of oliën.

Is een laminaatvloer ook iets voor u, voor uw woning of kantoor? Neem contact op, en wij helpen u met het vinden van een leuke aanbieding voor het (laten) leggen van een nieuwe laminaatvloer.

Back To Top