skip to Main Content
Alle Voordelen Van Payroll Voor De Supermarkt

Alle voordelen van payroll voor de supermarkt

Payroll voor supermarkten

Supermarkten kunnen van een flink aantal voordelen profiteren wanneer ze een deel van hun administratie uitbesteden aan een payrollbedrijf. Dit geldt eigenlijk voor elk bedrijf dat meerdere flexibele medewerkers in dienst heeft. Wij zetten alle voordelen van payroll voor supermarkten op een rij.

Wat is payroll?

Bij payroll geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. Dit betekent dat het payrollbedrijf de arbo-, personeel- en loonadministratie van u overneemt. Hierbij bent u ook niet langer verantwoordelijk voor alle risico’s en verplichtingen die hierbij horen. Zo kunt u zich blijven focussen op het managen van de supermarkt.

De voordelen van payrolling voor supermarkten

  • Als eigenaar van een supermarkt bent u geen tijd meer kwijt aan het bijhouden van de personeels- en salarisadministratie. Zo kunt u zich dus richten op het managen van de winkel
  • Een payrollbedrijf neemt de juridische verantwoordelijkheid voor een groot aantal taken op zich
  • U blijft zelf bepalen wie u wel of niet aanneemt
  • Wordt een medewerker langdurig ziek? Dan regelt het payrollbedrijf de doorbetaling van het loon
  • U hoeft de gewerkte uren van uw werknemers niet zelf bij te houden

Gevolgen voor het personeel?

De werknemers zullen weinig tot niets merken wanneer u overstapt op payrolling. Het enige verschil is dat de loonstroken en arbeidsovereenkomsten nu van het payrollbedrijf komen en niet langer van de supermarkt zelf. Het bijhouden van alle gewerkte uren en alle contracten kan nog wel eens ingewikkeld zijn. Zeker in een supermarkt waar veel jonge mensen flexibele uren werken. Bij payroll worden de gewerkte uren nauwkeurig bijgehouden en zijn er minder problemen met foutieve betalingen. Wat dat betreft heeft payroll voor de supermarkt dus voordelen voor u als eigenaar en voor uw personeel!

Wilt u hulp bij het vinden van het juiste payrollbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Back To Top