skip to Main Content
Tips Voor Een Dagje Uit In Rotterdam!

Tips voor een dagje uit in Rotterdam!

Ontdek het mooie Rotterdam

De coronamaatregelen zijn weer versoepeld, dus het is weer mogelijk om lekker een dagje uit te gaan, bijvoorbeeld naar Rotterdam! Deze havenstad in het westen van ons land is zeker het bezoeken waard. Er is veel te zien op het gebied van architectuur, maar er zijn ook veel hotspots voor een hapje en een drankje. Dus wilt u naar Rotterdam, maar weet u niet wat de leuke plekjes zijn? Lees dan snel verder!

Verken de haven van Rotterdam

De haven van Rotterdam is internationaal bekend. Het is de grootste haven van heel Europa. Breng daarom een bezoekje aan deze bijzondere plek als u toch in de buurt bent. Het leukste is om de haven te verkennen vanaf het water. Er zijn verschillende rondvaartboten die u een prachtig uitzicht geven over de skyline van Rotterdam. Wilt u meer weten over de geschiedenis van de haven? Dan kunnen we het museum aan boord van de SS Rotterdam zeker aanbevelen! Het is een oud schip van de Holland Amerika Lijn. U leert hier alles over de bijzondere geschiedenis van het schip.

Bewonder de stad

Rotterdam staat ook bekend om de bijzondere gebouwen die er te zien zijn. Het wordt ook wel de hoofdstad van de Nederlandse architectuur genoemd. Een aantal bijzondere plekken om te bekijken:

  • De Markthal
  • De Kijk-Kubuswoningen
  • De Erasmusbrug
  • De Euromast
  • Het Witte Huis

Leuk restaurant in Rotterdam Centrum

Aan het eind van een drukke dag wilt u natuurlijk bijkomen met een lekker hapje en een drankje in het centrum. Reserveer daarom een tafel bij Gastrobar Hartig in Rotterdam. Dit restaurant is zeer sfeervol en het eten is er fantastisch. Bij Gastrobar Hartig werken ze met shared dining. Dit betekent dat u met het hele gezelschap geniet van kleine gerechtjes om te delen. Dat maakt ook de dagafsluiting een ware beleving!

Wat zijn uw tips voor een gezellig dagje uit naar Rotterdam? Laat het ons weten!

Back To Top