skip to Main Content
Koelcel Op Maat Biedt Uitkomst Voor Bedrijven

Koelcel op maat biedt uitkomst voor bedrijven

Koelcel die bij uw bedrijf past

Bent u op zoek naar een koelcel die perfect geschikt is voor uw bedrijf? Dat is nogal een zoektocht. Er zijn namelijk heel veel verschillende modellen op het gebied van koelcellen, en ze hebben allemaal sterk uiteenlopende specificaties. Er zijn genoeg koelcellen te vinden die goed zijn, maar waarvan de specificaties net niet aan uw wensen voldoen. Stel dat u net de perfecte koelcel heeft gevonden, dan past deze weer niet in uw pand! Gelukkig hebben wij de oplossing: een koelcel laten bouwen op maat! We vertellen er in dit blog graag meer over.

Een koelcel op maat kopen

Voor elk bedrijf is de vraag naar een koelcel weer anders. Zo hangt het onder andere af van de branche waarin u werkt, de grootte van het bedrijf en de kwaliteit van het product dat gekoeld moet worden. Gelukkig zijn er bedrijven die zich specialiseren in het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van koelcellen die volledig afgestemd zijn op uw specifieke vraag. Naast stekkerklare koelcellen, kunt u daar ook een apparaat op maat laten maken. Hier heeft u volledige inspraak in, wat betekent dat hij helemaal afgestemd kan worden naar uw wensen.

Afgestemd op uw pand

Een van de belangrijkste redenen waarom veel ondernemers ervoor kiezen om een koelcel op maat te laten bouwen, is omdat een ‘gewone’ stekkerklare koelcel niet in het pand past. Zo kan het zijn dat het om een erg klein pand gaat. Maar het kan ook voorkomen dat u bijvoorbeeld een schuine wand heeft, waar een stekkerklaar model niet tegen geplaatst kan worden. Een koelcel op maat kan volledig aangepast worden aan de ruimte.

Perfect geschikt voor de werkzaamheden

Een koelcel op maat is bovendien volledig geschikt voor de werkzaamheden die u uitvoert. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het type deur. Welk soort deur maakt het naar binnen en naar buiten gaan voor u en uw collega’s zo eenvoudig mogelijk. Wilt u een koelcel met een raam, of met speciale schappen? Ook dat is geen probleem wanneer u een koelcel op maat laat bouwen. Dat zal uw werk ongetwijfeld een stuk makkelijker maken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van een koelcel op maat? Neem dan contact met ons op, wij verbinden u door naar een betrouwbare specialist!

Back To Top