skip to Main Content
Is Uw Tuin Winterklaar?

Is uw tuin winterklaar?

Tips om uw tuin winterklaar te maken

Wilt u graag het hele jaar door genieten van uw tuin? Dan is het belangrijk om uw tuin op tijd klaar te maken voor de winter. Ook kunt u uw tuin verrijken door bijvoorbeeld een prachtige blokhut te laten maken en deze in uw tuin te plaatsen. In dit blog geven wij u handige tips zodat u ook in de winter kunt genieten van uw tuin.

Plaats een blokhut of tuinhuis

Wanneer u graag buiten leeft, dan is het een goed idee om een blokhut of tuinhuis in uw tuin te laten plaatsen door een specialist. Een blokhut blijft in de winter lekker warm, waardoor u ook in de koudere maanden in uw tuin kunt vertoeven. Andere voordelen van een blokhut zijn:

  • Blokhutten worden gemaakt van milieuvriendelijk hout
  • Blokhutten zijn geschikt voor alle weersomstandigheden
  • Er is een grote verscheidenheid aan blokhutten te koop. Daardoor past er altijd een bij uw stijl en uw budget
  • De bouwmaterialen van een blokhut werken als natuurlijk isolatiemateriaal

Kies de juiste planten

In de winter wilt u natuurlijk niet dat uw tuin er dor en kil bijstaat. Daarom is het handig om te kiezen voor planten die er ook in de winter mooi uitzien. Planten zoals de buxus, sering, bergthee, kerstroos en de Afrikaanse lelie zijn winterhard en zullen uw tuin in de winter helemaal doen opbloeien.

Plaats tuinverlichting

Wanneer de dagen korter worden, krijgen we steeds minder lichturen. Om ook in de donkere wintermaanden van uw tuin te kunnen genieten, kunt u het best tuinverlichting plaatsen in uw tuin. Door deze tuinverlichting aan te zetten als het donker is, geniet u langer van uw tuin.

Back To Top