skip to Main Content

Diamond Painting

Diamond painting

7 overtuigende redenen om aan diamond painting te doen

Diamond painting is schilderen met diamantjes. Of borduren. Zie het zoals u wilt. Het resultaat is een schitterend schilderij, dat u zo in uw woning kunt ophangen. Vraagt u zich af of diamond painting iets voor u is? Of bent u op zoek naar meer argumenten om uw vriendinnen te overtuigen gezellig met u mee te doen? Het gaat geheid kriebelen wanneer u deze 7 overtuigende redenen om aan diamond painting te doen leest. Overtuig uzelf.

Hoe werkt diamond painting?

Wanneer u een diamond painting pakket bestelt, ontvangt u een doos met een complete inhoud, zodat u direct aan de slag kunt. De steentjes in diverse kleuren sorteert u in een sorteerdoos. U kunt de vakjes hiervan nummeren, zodat u de juiste kleuren snel kunt vinden. Het canvas is voorzien van een lijmlaag. Wanneer u de folie eraf haalt, kunt u de juiste steen op de juiste kleur plakken. Let wel op dat u op een egale ondergrond werkt, zodat u het mooiste resultaat krijgt. U wilt immers trots zijn op het eindresultaat.

7 redenen voor diamond painting

Diamond painting is een razend populaire hobby en is geschikt voor jong en oud. Na het lezen van dit blog heeft u echt geen excuus meer om het niet een keer te proberen. Wij geven u namelijk 7 overtuigende redenen om aan diamond painting te doen:

  1. Ontspannen
  2. Prachtig eindresultaat
  3. Gezellig met vriendinnen
  4. Onwijs leuke hobby
  5. Stimuleert creativiteit
  6. Verfijnt uw motoriek
  7. Verbetert de concentratie

Uw ervaring met diamond painting

Wij hopen dat u en uw vriendinnen veel plezier hebben met jullie (nieuwe) hobby. Heeft u naar aanleiding van dit blog voor het eerst diamond painting opgepakt? Dan horen we graag hoe uw ervaring was via het contactformulier.

Back To Top