skip to Main Content
Breng Zelf Gellak Aan Met De Gellak Lamp

Breng zelf gellak aan met de gellak lamp

Gellak aanbrengen met de gellak lamp

Gellak, gelpolish, soak off gellak: er zijn vele namen voor hetzelfde product. Gellak is een soort nagellak die tussen nagellak en uv-gel in zit. Het is een nagellak die je aanbrengt met een gellak lamp en zodoende twee weken blijft zitten. Maar hoe doe je dat, gellak aanbrengen met een gellak lamp? Dat lees je in dit blog!

Benodigdheden

Voor het zelf aanbrengen van gellak met een gellak lamp, heb je de volgende producten nodig:

  • (ultra) primer
  • Basecoat
  • Kleur gellak
  • Topcoat
  • Nagelreiniger
  • Gellak lamp

Aanbrengen

Begin met je handen te desinfecteren en je nagels te vijlen. Ruw de hele nagelplaat licht op voor een goede hechting straks. Reinig je nagels vervolgens goed met nagelreiniger en breng vervolgens de (ultra) primer aan. Breng desnoods een tweede laag hiervan aan als dat nodig is. Ga verder met het aanbrengen van een dunne basecoat laag en seal vooral de voorzijde van de nagels goed in.

De gellak lamp

Droog nu je nagels zo’n 120 seconden onder de gellak lamp. Je kunt deze stap herhalen als dat nodig is. Breng, zodra je nagels daar klaar voor zijn, een dunne laag topcoat aan en laat je nagels weer 120 seconden drogen onder de gellak lamp. Verwijder vervolgens de plaklaag met nagelreiniger of cleaner. Je kunt tot slot eventueel nog een nagelriemolie aanbrengen.

Meer tips

Voor optimaal effect vijl je je nagels altijd vanuit één richting en nooit in een zagende beweging. Seal je nagels aan de voorkant goed in, gellak krimp namelijk onder de gellak lamp. Stop je hand altijd recht in de lamp zodat de gellak niet in de nagelriemen loopt. Op deze manier haal je optimaal effect uit je gellak en de gellak lamp.

Ben je geïnteresseerd in nog meer tips en tricks over gellak aanbrengen met een gellak lamp? Hou dan vooral ons blog in de gaten, we posten regelmatig.

Back To Top