skip to Main Content
Relatieweekend Om Uw Relatie Te Redden

Relatieweekend om uw relatie te redden

Relatietherapie om weer tot elkaar te komen

Ervaart u steeds vaker ruzies of leegtes in uw relatie? Ziet u het soms gewoon niet meer zitten? En wilt u terug naar toen alles nog goed was? Dan is het misschien tijd voor een weekend weg samen. Specifieker: een relatieweekend. Tijdens dit relatieweekend gaat u samen met uw partner intensief aan de slag. Dit om de oorzaken van de pijn binnen de relatie te achterhalen en de schade te herstellen. In dit artikel helpen we u op weg.

Communicatie en de gevaren ervan

Iedereen kan wel bedenken dat de kern van een sterke relatie ligt in het onderhouden van een goede communicatie. Het is echter heel iets anders om dit ook toe te passen. Hoe blijft u goed met elkaar praten? En waar liggen de gevaren? Als een relatie lang duurt gaat u vaak automatisch wat makkelijker met elkaar om. Verbale en nonverbale communicatie kunnen zich dan op de volgende vier manieren gaan uiten:

  • Onverschilligheid

 

  • Verwaarlozing

 

  • Agressie

 

  Minachting

Het is natuurlijk nooit de bedoeling om u zo naar elkaar op te stellen, maar het gebeurt onbewust. Vaak zijn het ook maar kleine dingen, zoals stoppen met het zeggen van alsjeblieft en dankjewel, maar gevaarlijk is het wel. Vroeger of later gebeuren deze dingen gegarandeerd. En als u niet goed weet hoe u dit recht kan zetten, kunt u elkaar verliezen.

Hoe herstel je de relatie?

Het is helemaal niet erg om naar hulp te zoeken in geval van nood. Heel veel mensen hebben hierdoor al hun relatie kunnen redden. Een relatieweekend helpt u om een aantal belangrijke vragen te beantwoorden, zoals:

  • Hoe onderhoud ik een goede communicatie met mijn partner?

 

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet terugval in gemakzucht?

 

  • Hoe houd ik de balans tussen het bekende van liefde en het mysterieuze van seks?

 

  • Als u denkt dat u inderdaad deze vragen en meer moet beantwoorden, laat u dan helpen. En boek een

Relatieweekend van Relatievakantie

  • .

Heeft u vragen over dit artikel? Stel ze via ons contactformulier.

Back To Top