skip to Main Content

Nieuwe en pijnloze Laserbehandeling

Nieuwe laserbehandeling methoden geven geen littekens!

Een van de grootste argumenten tegen het nemen van een tattoo, was dat het verwijderen ervan pijnlijk was en voor littekens zorgde. Daar hoeft u tegenwoordig niet meer bang voor te zijn! Met nieuwe technieken wordt ervoor gezorgd dat u een tattoo of PMU eenvoudig, pijnloos en zonder sporen kunt laten verwijderen. Hoe? Lees snel verder!

Behandelingen speciaal voor u

Wat voor de ene persoon goed werkt, werkt voor de ander niet. Er zijn immers zoveel verschillende huidtypen. In veel nieuwe praktijken wordt daarom vaak het gesprek met u aangegaan over uw wensen en behoeftes. Zo krijgt u tegenwoordig altijd een behandeling op maat en speciaal advies

Pijnloze laserbehandeling voor u in Amersfoort

Met veel nieuwe laserbehandelingen wordt gewerkt met de zogenaamde Fontona Starwalker. Daarmee worden tattoos verwijderd zonder littekens of sporen achter te laten. Met een speciaal koelsysteem en gerichte laserbehandeling is alles zonder pijn en goed te doen op elke soort huid. Dit geldt ook voor het verwijderen van PMU: permanente make-up.

PMU en tattoos laten weghalen is een flinke stap

Permanente make-up en tatoeages zijn voor iemand vaak van grote persoonlijke betekenis. Het weghalen ervan kan dan ook een hele stap zijn. Vroeger was het pijnlijk om dit te laten weghalen. Met deze nieuwe technieken hoeft u daar niet meer bang voor te zijn. Alles is tegenwoordig pijnloos en littekenloos. Dus de vroegere argumenten om geen tattoo of PMU te nemen, hoeft u definitief niet meer naar te luisteren!

Wat betekent het voor u?

Bent u op zoek naar een pijnloze en goede laserbehandeling om uw tattoo of PMU te laten weghalen? Neem dan eens contact op met FineLaser Clinic voor een laserbehandeling in Amersfoort.

Wilt u ervaringen delen over laserbehandelingen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top