skip to Main Content

Besparen op een nieuwe auto met onderdelen van de sloop

Bespaar tot wel 60%

Heeft u net een mooie tweedehands auto gekocht, maar moet er wel nog het een en ander aan gebeuren? Dan kunnen de prijzen voor onderdelen aardig oplopen. Losse onderdelen zijn namelijk erg duur, en we kunnen ons goed voorstellen dat u schrikt van de prijs. Gelukkig is er een manier om tot wel 60% te besparen op de prijs losse onderdelen die u bij de dealer betaald. Ga op zoek naar de juiste onderdelen bij een autosloperij! Zij halen auto’s uit elkaar, en de onderdelen die nog goed zijn, verkopen ze door. En dat is zeker geen slechte kwaliteit! Wij raden u dus zeker aan om eens contact op te nemen met een Amsterdamse autosloperij wanneer u op zoek bent naar losse onderdelen.

Goed voor uw portemonnee en het milieu

Wanneer u kiest voor onderdelen van een autosloperij in plaats van ze nieuw te kopen bij een dealer, bespaart u dus flink op uw kosten. Maar dat is niet de enige reden om voor onderdelen bij een sloperij langs te gaan. Het is namelijk ook een stuk beter voor het milieu. Door het recyclen van de onderdelen, worden ze niet meteen afval, maar krijgen de onderdelen een tweede leven. Bovendien komen er bij het maken van nieuwe onderdelen schadelijke stoffen vrij. Die vermijdt u dus ook wanneer u kiest voor tweedehands onderdelen.

Aanvragen van onderdelen

Er zijn verschillende manieren waarop u nieuwe onderdelen bij een autosloperij aan kunt vragen. Zo zijn er bijvoorbeeld sites die het aanbod van sloperijen online zetten. Onze tip is echter om direct contact op te nemen met een autosloperij, en te vragen of zij de benodigde onderdelen hebben. Dit is meestal wel het geval. Op die manier heeft u niet te maken met een omweg of een tussenpersoon, maar komt u direct in contact met de juiste mensen die u kunnen voorzien van de onderdelen die u nodig heeft.

Wilt u meer weten over goedkope auto onderdelen, welke onderdelen voor uw auto geschikt zijn en bij welke autosloperij u terecht kunt? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Back To Top