skip to Main Content

De voordelen van flexibel reizen met een taxi

3 voordelen van flexibel taxivervoer

Ziet u er ook altijd tegenop om ergens naartoe te gaan, omdat u lang in de kou moet wachten voor de bus of de trein? Of woont u op een plek met maar weinig openbaar vervoer? Kies er dan voor om te reizen met de taxi in plaats van het OV. In dit blog vertellen we meer over de drie grootste voordelen van flexibel reizen met een taxi.

1. Wanneer u hem nodig heeft

Het grootste voordeel van flexibel reizen met een taxi is natuurlijk dat de taxi altijd beschikbaar is wanneer u hem nodig heeft. U kunt ervoor kiezen om de taxi ruim van tevoren te reserveren. Dan hoeft u daar op de dag zelf niet aan te denken. Maar het is ook mogelijk om vlak voor u op reis wilt de taxicentrale te bellen. Dan is de taxi snel (vaak binnen 15 minuten) bij u op locatie. Wanneer u het openbaar vervoer neemt, bent u volledig afhankelijk van het reisschema van de bus of trein. En dan hebben we het niet eens over vertragingen gehad!

2. Vervoer van deur tot deur

Naast flexibiliteit in tijd, is een taxi ook heel flexibel op het gebied van locatie. U wordt gewoon voor de deur opgehaald en ook voor de deur van uw bestemming afgezet. U hoeft dus niet door de regen, wind of kou te lopen of fietsen. Dat is natuurlijk erg prettig, vooral wanneer u naar een belangrijke afspraak moet.

3. Reizen door heel Nederland

Met een taxi kunt u flexibel door heel Nederland (en het buitenland) reizen. Dat is met het openbaar vervoer heel anders. Op sommige plekken is het OV namelijk heel beperkt of rijdt het zelfs helemaal niet! Met de trein of bus naar het buitenland is ook een heel gedoe. Daar kunt u namelijk geen gebruik maken van uw OV-chipkaart en moet u alles van tevoren dus tot in detail regelen. Ook het overstappen kan in het buitenland lastig zijn. Een taxi brengt u overal waar u zijn moet, ook in het buitenland.

Wat is de belangrijkste reden dat u kiest voor flexibel vervoer met een taxi? Neem contact op en laat het ons weten.

Back To Top