skip to Main Content
Het Verschil Tussen Zakelijk Vervoer En Een ‘gewone’ Taxiservice

Het verschil tussen zakelijk vervoer en een ‘gewone’ taxiservice

Speciale taxiservice

Gaat u op zakenreis, komen er belangrijke klanten bij u langs of wilt u zeker weten op tijd zijn voor een belangrijke vergadering, congres of speciale gelegenheid? Dan kiest u voor zakelijk vervoer in plaats van een gewone taxi. Er is altijd wel een taxibedrijf in Nijmegen te vinden die deze service aanbiedt. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een gewone taxiservice en zakelijk vervoer? In dit blog vertellen we meer over de voordelen van de zakelijke taxi.

Luxe vervoer

Het grootste verschil tussen een gewone taxi en een zakelijk taxi, is toch wel de luxe en het comfort dat u in een zakelijke taxi ervaart. De auto’s zien er netjes uit, en u zit altijd aangenaam in de zakelijke taxi. Bovendien zijn de chauffeurs van een zakelijke taxi gecertificeerd en netjes gekleed. Daar profiteren u en uw collega’s natuurlijk van wanneer u ergens naartoe moet, maar het is ook zeker verstandig om een zakelijke taxi te regelen voor bijvoorbeeld klanten of andere zakenrelaties die (uit het buitenland) bij u langs komen. Zo maakt u altijd een goede (eerste) indruk.

Bespaar tijd door zakelijk vervoer

Wanneer u een zakelijke taxi inhuurt, wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. U wilt immers geen slechte indruk maken, informatie missen of, misschien nog wel erger, uw vlucht missen wanneer u op zakenreis gaat. De chauffeur is altijd op tijd bij u op locatie aanwezig. Is er een file of wordt er op de route aan de weg gewerkt? De chauffeur weet altijd een andere manier om alsnog op tijd op de locatie aan te komen. Een chauffeur in het zakelijk vervoer moet bovendien discreet zijn, wat betekent dat u gewoon in de auto door kunt werken. Het is geen probleem om zakelijke telefoontjes te plegen. Zo gaat er dus geen tijd verloren. Maar natuurlijk kunt u de rit ook gebruiken om even te ontspannen en tot rust te komen.

Contract voor zakelijk vervoer

Wilt u gebruik maken van zakelijk vervoer? Veel taxiservices bieden speciale contracten aan voor bedrijven, zodat u profiteert van een interessante korting. Wij helpen u graag met het vinden van een goede, betrouwbare taxiservice met zakelijk vervoer. Neem hiervoor contact met ons op.

Back To Top