skip to Main Content
5 Voordelen Van Gellak

5 voordelen van gellak

Waarom gellak dé nagelbehandeling is

Wil je beginnen met het maken van mooie nagels voor jezelf of je vrienden en familie? Goed idee! Maar er zijn zoveel nagelbehandelingen dat het moeilijk kan zijn om te weten welke je moet toepassen. Gellak is een van de nagelbehandelingen die echt aan populariteit heeft gewonnen. Zelfs als je helemaal nieuw bent in het doen van je nagels, is een gellak een leuke en gemakkelijke bezigheid. Hieronder bekijken we de vijf meest gunstige voordelen van het gebruik van gellak. Als je van mooie nagels houdt en op zoek bent naar een nieuwe hobby, lees dan verder!

1. Langdurig resultaat

Het grootste voordeel van het gebruik van gel nagellak is dat deze veel langer meegaat dan gewone nagellak. In feite kan gellak tot vier weken meegaan. Het zal niet gemakkelijk breken, breken of splijten. Daarom is gellak echt een krachtige nagellak voor je nagels. Ook zullen er geen vervelende vlekken en smeren ontstaan ​​doordat de nagellak wordt uitgehard onder een uv-lamp, waardoor de nagellak direct droog is.

2. Extra bescherming

Als je nagels heel zwak zijn of gemakkelijk kunnen splijten, kan gellak helpen om ze te versterken en te beschermen. Nagels krijgen heel wat te verduren in onze dagelijkse routine, en gellak helpt ze daartegen te beschermen. Eenmaal aangebracht, fungeert gellak als een natuurlijke barrière tegen vuil en verontreinigende stoffen.

3. Droogt erg snel

Bij gebruik van gewone acryllak kan het tot een uur duren voordat de nagel volledig is opgedroogd. Deze soorten nagellak zijn vatbaarder voor vlekken en uitsmeren vanwege het langere droogproces. Gellak droogt in slechts 60 seconden, waardoor je gewoon tijd overhoudt voor je andere dagelijkse bezigheden. Geen tijdverspilling meer met het drogen van je nagels!

4. Eindeloze kleuren en ontwerpen

Gellak is ongelooflijk veelzijdig, waardoor je oneindig kunt experimenteren met kleur- en ontwerpideeën. Dit komt omdat gellak aanbrengen veel gemakkelijker is dan gewone nagellak aanbrengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om verschillende lagen aan te brengen om zo je unieke ontwerp te creëren. Elke laag wordt vervolgens uitgehard voordat de volgende laag wordt aangebracht. Creëer allerlei effecten door laagjes aan te brengen of maak je nagels extra glanzend met een glinsterende topcoat. Wil je jouw creaties delen? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Back To Top