skip to Main Content
Het Beste Van Alfen Laadpalen

Het beste van Alfen Laadpalen

Alfen: een internationale speler op het gebied van energie

Heeft u een elektrische auto? Dan is een laadpaal van Alfen iets voor u! Alfen werd in 1937 opgericht in Hilversum. Destijds maakte het bedrijf hoog- en laagspanningsapparaten. Tegenwoordig is Alfen een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaamheid en een serieuze speler op het gebied van groene energie. Zelfs internationaal!

Alfen laadpalen

Miljoenen huishoudens worden vandaag de dag voorzien van transformatorstations van Alfen. Daarmee worden dagelijks ook duizenden elektrische auto’s opgeladen. In combinatie met zon- en windenergie worden bij Alfen autonome elektriciteitsnetten gerealiseerd. Als koploper in dit veld wordt Alfen vaak gevraagd voor duurzame projecten zoals windmolens, zonneparken en energieopslag. Zo maken laadpalen van Alfen dan ook gebruik van toonaangevende technologie en slimme functies. Veel van de Alfen laadpalen kunnen communiceren met andere slimme apparaten bij u thuis. Alfen laadpalen maximaliseren laadsnelheden en optimaliseren het energiegebruik.

Ruime keuze uit Alfen laadpalen

Enkele soorten Alfen laadpalen die er te krijgen zijn, zijn de Alfen Even Singel Pro en de Alfen ICU Eve S-line. Laadpalen van Alfen hebben veel mogelijkheden, zoals RFID lezers, internetverbinding en een kleurenscherm. Met Alfen laadpalen krijgt u dus geweldige opties, mooie vormgeving en uitmuntende kwaliteit.

Installatie Alfen Laadpalen

Veel aanbieders leveren naast advies ook een uitstekende installatieservice. Zo wordt vaak de nodige bekabeling gelegd, wordt uw meterkast professioneel aangepast en wordt uw laadpaal geïnstalleerd voor gebruik. Als uw Alfen laadpaal wordt afgestemd op uw meterkast, worden applicaties zoals Dynamic Load Balancing toegepast. Dan weet u zeker dat uw meterkast niet overbelast raakt. Dat is wel zo’n prettige gedachte natuurlijk.

Snel opladen met Alfen

De slimme laadpalen van Alfen van 3,7 tot 22 kilowattuur zijn ontworpen om laadsnelheden te genereren, terwijl uw lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. Zo kunnen ze allemaal op elk OCPP-managementsysteem aangesloten worden. De veilige en goede laders kunnen worden gecombineerd met hernieuwbare energievormen en slimme producten. Zo kunnen ze ook reageren op flexibele energietarieven. Deze technologie heeft een bewezen ontwikkelingscyclus van maar liefst 10 jaar!

Alfen laadpalen zijn nog duurzamer dan u denkt

Met Alfen laadpalen bent u niet alleen goed bezig voor uw portemonnee. Een laadpaal in huis is namelijk een stuk goedkoper dan een een openbare laadpaal gebruiken om uw elektrische auto op te laden. Op deze manier kunt u uw investering in een laadpaal binnen no-time terugverdienen! Benieuwd naar welke Alfen laadpaal voor u het beste is? Bekijk dan snel Bekijk dan snel welke Alfen laadpalen er beschikbaar zijn!
Vindt u duurzaamheid een interessant onderwerp? Lees dan eens hoe zonnepanelen u van dienst kunnen zijn!

Back To Top