skip to Main Content
Waarom U Kiest Voor NewMotion Laadpalen

Waarom u kiest voor NewMotion laadpalen

Topkwaliteit laadpaal voor uw elektrische auto

Bent u op zoek naar een goede laadpaal? Wij kunnen de topkwaliteit laadpalen van het merk NewMotion zeker aanbevelen. Dit bekroonde model laadpaal is waterdicht, gecertificeerd en is voorzien van lekstroom detectie. Of u het nu thuis laat monteren of op zoek bent naar een laadpaal voor bij uw bedrijfspand, de NewMotion laadpalen zijn geschikt. In dit blog vertellen we meer over wat dit merk nu zo goed maakt.

Voordelig thuis laden

Overal in Nederland komen er elke dag weer openbare plekken bij waar u uw elektrische auto kunt opladen. Is het dan überhaupt nog wel nodig om een laadpaal bij u thuis te laten installeren? In principe niet. Het is namelijk inderdaad zo dat u met uw laadpas de auto overal op kunt laden. Maar u zult flink op de kosten besparen door uw auto thuis op te laden! Dat is namelijk een stuk voordeliger. Bovendien is het altijd maar hopen dat de openbare laadpaal niet bezet is. U kunt er daarbij niet te lang blijven staan. Een laadpaal aan huis is nu eenmaal veel praktischer.

Kenmerken van NewMotion laadpalen

En waarom kiest u dan voor NewMotion laadpalen? We zetten de belangrijkste kenmerken van dit merk voor u op een rij:

  • De hoge laadsnelheid is tot maar liefst 8 keer sneller dan een regulier stopcontact
  • De laadpalen zijn gecertificeerd op veiligheid
  • Via GPRS bent u online verbonden zonder dat u een ethernetkabelverbinding nodig heeft
  • NewMotion laadpalen zijn geschikt voor elke elektrische auto
  • Het is een gecertificeerde meter voor automatische vergoeding van de laadkosten en het gastgebruik

Laadpalen voor bedrijven

Overigens zijn de NewMotion laadpalen niet alleen geschikt voor een laadpunt bij u thuis. Ze kunnen namelijk ook op de parkeerplaats van een bedrijfspand geplaatst worden. Zo biedt u uw klanten een extra service: ze kunnen hun auto bij uw pand opladen. Ook laat u zien dat u duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en elektrisch rijden stimuleert. Omdat de gebruiker van de laadpaal een laadpas gebruikt, maakt u geen extra kosten wat betreft energieverbruik.

Wilt u meer weten over de NewMotion laadpalen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Back To Top