skip to Main Content
Wat Te Doen Bij Een Uitvaart Regelen In Hardenberg?

Wat te doen bij een uitvaart regelen in Hardenberg?

Uitvaartzorg in Hardenberg

Wanneer een dierbare is overleden breekt er voor familie en vrienden een moeilijke periode aan. Er moet ineens erg veel geregeld worden om een waardige uitvaart te organiseren. Het is al met al een periode waarin moeilijk te onderscheiden is wat er belangrijk is. Want alles rondom de overledene is ineens belangrijk. In de wirwar van informatie en beslissingen nemen is het handig om te kunnen rekenen op kundige UGNA Uitvaartzorg in Hardenberg om u te helpen met het regelen van een persoonlijke uitvaart die echt bij de overledene past.

Stappenplan bij een overlijden

Er komt zoveel informatie op u af dat het erg handig is om een overzichtelijk stappenplan op papier te hebben, waarin staat waar u aan moet denken bij het regelen van het afscheid. Dat stappenplan is als volgt:

  • Eerst belt u de dienstdoende huisarts die het overlijden vaststelt
  • Daarna belt u UGNA Uitvaartzorg, die direct naar u toe komt voor een rouwgesprek
  • In dit gesprek worden alle zaken besproken die nodig zijn voor het regelen van de uitvaart. Uw wensen en de wensen van de overledene worden zorgvuldig vastgelegd in een draaiboek
  • Volgens dit draaiboek wordt vervolgens de hele uitvaart geregeld
  • Enkele weken na de uitvaart of crematie in Hardenberg volgt een nagesprek met uw contactpersoon van de uitvaartzorg Hardenberg.

Wat uitvaartzorg in Hardenberg voor u kan betekenen?

Uitvaartzorg in Hardenberg kan veel voor u betekenen wanneer een naaste is overleden. Met uitvaartzorg weet u zeker dat u er niet alleen voorstaat en dat u niet louter emotionele beslissingen neemt in deze verdrietige periode. De contactpersoon van de uitvaartonderneming gaat rustig met u om tafel zitten om alle ins en out rond de uitvaart met u door te spreken en een en ander voor u te regelen. Wilt u bijvoorbeeld dat uw dierbare bij u thuis wordt opgebaard, of liever op een andere locatie? Wilt u een rouwfotograaf inschakelen? En wat moet er na de crematie of begrafenis in Hardenberg met de as gebeuren? Een uitvaartverzorger kan u precies vertellen wat er allemaal mogelijk is, en maakt deze keuzes overzichtelijk voor u. Zo wordt de uitvaart in Hardenberg voor eeuwig een mooie herinnering aan uw dierbare.

Heeft u goede tips om een bijzondere uitvaart te regelen? Dan lezen wij ze graag. Laat uw bericht achter op ons contactformulier hier op de website. Uiteraard behandelen wij uw informatie volstrekt vertrouwelijk.

Back To Top