skip to Main Content
Zo Betrekt U Steen In Uw Interieur

Zo betrekt u steen in uw interieur

Haal buiten naar binnen

Wanneer u een echt buitenmens bent, en het buitengevoel ook in uw woning terug wilt zien, zijn er een aantal accessoires en andere elementen in uw interieur die u toe kunt voegen. De zogenaamde ‘urban jungle’, een industriële of moderne inrichting vol met planten, is niet voor niets ontzettend populair tegenwoordig. Maar ook met steen kunt u de natuur naar binnen halen. Zo kunt u kiezen voor stenen wand- en vloerbekleding, meubels en accessoires. Wij vertellen er meer over!

Stenen vloeren

Voor een natuurlijke inrichting denken veel mensen direct aan een houten vloer. Maar ook een stenen vloer zorgt voor een buitengevoel. Vooral wanneer u de stenen die in uw tuin te zien zijn terug laat komen in uw woning, wordt de grens tussen binnen en buiten verkleind. Ook binnen geniet u dan eigenlijk nog altijd van uw tuin.

Stenen tegen de muur

Naast stenen op de vloer, kunt u ook kiezen voor stenen tegen de muur! Kies bijvoorbeeld voor een accentmuur van mozaïek. Dan hebben we het niet over de kleurrijke steentjes (die zeker geen natuurlijke uitstraling geven), maar over natuurlijk ogende stenen in grijstinten. De stenen zijn geplaatst op matjes, die u eenvoudig tegen de muur kunt bevestigen voor een echte eyecatcher in uw woning.

De mooiste accessoires

Uw natuurlijk inrichting maakt u helemaal af met mooie accessoires. Dat kan, zoals eerder al genoemd werd, met planten, maar er zijn ook mooie stenen accessoires die u toe kunt passen in uw woning. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi kunstwerk, of een bijzettafeltje. Ook in andere ruimtes kunt u steen toepassen. In de badkamer is een gootsteen van natuursteen bijvoorbeeld een prachtige toevoeging.

Zo zijn er talloze manieren te bedenken om met steen een mooie natuurlijke inrichting te creëren. Wilt u meer tips? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Back To Top