skip to Main Content
NewMotion Laadpalen Zetten De Toon!

NewMotion laadpalen zetten de toon!

Laad uw elektrische auto op met een pasje

Naarmate milieu-argumenten steeds luider worden, willen veel bedrijven en particulieren overstappen op elektrisch rijden. Laadpaal bedrijven zoals NewMotion willen deze overstap zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, ongeacht met hun levensstijl, bedrijf, auto of budget. Slimme laadoplossingen zoals NewMotion laadpalen maken elektrisch rijden nog makkelijker en leuker. De diensten van NewMotion bestaan ​​bijvoorbeeld uit oplaadpunten, een mobiele app en een laadpas waarmee u uw elektrische auto kunt opladen. Meer weten over deze simpele laadpalen? Lees verder.

Slim is ook écht slim!

NewMotion zet de toon voor de toekomst met hun intelligente laadinfrastructuur voor elektrische auto’s. Niet alleen wordt elektrisch rijden volledig ondersteund voor particulieren en bedrijven, maar met cloud-connected laadpalen tovert u zelfs de parkeerplaats van uw bedrijf eenvoudig om tot een slimme laadlocatie. Het leuke is dat de laadpalen van NewMotion ook op afstand te bedienen zijn. U kunt dus zelf bepalen hoe lang u een laadpaal wilt gebruiken, zonder dat u er fysiek bij hoeft te blijven. Ideaal!

De voordelen van NewMotion laadpalen

Het beschikbare vermogen wordt verdeeld over de NewMotion laadpalen. Hierdoor hoeft u uw netaansluiting niet op te waarderen om toch met optimale snelheid te laden. Andere voordelen van de NewMotion laadpalen zijn:

  • Hoge laadsnelheid, tot 8 keer sneller dan een gewone laadpaal
  • Gecertificeerde veiligheid
  • Online verbonden via GPRS zonder dat een Ethernet-kabelverbinding nodig is
  • Toegangsbeheer met gebruikersauthenticatie via de laadpas
  • Gecertificeerde meter voor automatische vergoeding van laadkosten en gastgebruik
  • Uitgerust met DC-lekstroomdetectie
  • Geschikt voor elke elektrische auto

Slimme diensten voor optimaal laden

Maar hoe werkt een slimme NewMotion laadpaal eigenlijk? Laadpunten worden slim wanneer ze verbonden zijn met internet om software en diensten te gebruiken. Via een simkaart of ethernetkabel kunnen slimme laadpalen communiceren met andere systemen in de cloud. Geavanceerde online technologie voorziet oplaadpunten van slimme diensten om het gebruik van laadpunten te maximaliseren. En zo kunt u genieten van snel opladen van je elektrische auto! Rijdt u zelf elektrisch en heeft u een innovatief idee? Laat een bericht achter op onze contactpagina!

Back To Top