skip to Main Content
Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex bij u thuis

De naam Luxaflex is inmiddels natuurlijk een echt begrip geworden, en dat heeft zeker zijn redenen. Luxaflex staat namelijk al sinds de oprichting in 1951 voor kwaliteit. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid en vandaag de dag biedt Luxaflex dan ook een groot aanbod aan horizontale jaloezieën, horren en binnenzonwering. Wat de stijl van uw interieur dan ook is, Luxaflex heeft ongetwijfeld iets voor u in huis. Lees snel verder.

Luxaflex binnenzonwering

Er is een groot aanbod aan Luxaflex producten op de markt. Onder andere op het gebied van binnenzonwering. Met binnenzonwering kunt u de sfeer en belichting in huis eenvoudig aanpassen. Dat doet u niet alleen door het zonlicht naar wens te sturen, maar ook door voor het juiste type zonwering te gaan. Diverse soorten binnenzonweringen zijn:

  • Horizontale jaloezieën
  • Multishades
  • Plisségordijnen
  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen

Luxaflex horren

Naast binnenzonwering biedt Luxaflex ook een groot aanbod aan horren voor uw woning. Horren zijn natuurlijk perfect om in de zomer frisse lucht binnen te laten maar ondertussen vervelende insecten buiten te houden. Luxaflex horren worden daarnaast eenvoudig voor u en uw woning helemaal op maat gemaakt. Naast de standaard raam- en deurhorren, heeft Luxaflex zelfs horren speciaal tegen hooikoorts! Met de keuze uit meerdere soorten gaas, zoals vlakgaas en plissé, heeft Luxaflex altijd wel een geschikte hor voor u en uw interieur.

Luxaflex = Veiligheid

Bij Luxaflex staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Wat voor een soort Luxaflex product u dan ook wilt. Bij bijna alle Luxaflex producten is een elektronische bediening inbegrepen met een verbeterde kindveiligheid. Op deze manier bent u dus altijd verzekerd van praktische, stijlvolle Luxaflex zonwering die veilig is voor zowel uw kinderen als u zelf.

Luxaflex op maat

Naast de standaard producten en maten, biedt Luxaflex ook veel producten op maat. Met veel handgemaakte producten heeft Luxaflex veel inspirerende ontwerpen van uitstekende kwaliteit in huis voor u. Wat voor een stijl interieur u ook heeft, Luxaflex heeft altijd iets voor u wat bij uw smaak past.

Kies voor kwaliteit en stijl

Gaat u ook voor de stijl en de kwaliteit van Luxaflex voor uw huis of andere soort woning? Laat u dan vooraf informeren door een echte expert. Wilt u advies over een goed adres voor Luxaflex producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen wij u met alle plezier verder.

Back To Top