skip to Main Content
Laat Uw Kinderen Ontspannen En Veilig Achter Bij Een Buitenschoolse Opvang

Laat uw kinderen ontspannen en veilig achter bij een buitenschoolse opvang

Voordelen buitenschoolse opvang

Als ouder wilt u altijd het beste voor uw kind. Het liefst blijft u 24 uur per dag bij uw kind om ervoor te zorgen dat hij of zij zich goed voelt. Maar er zal ook gewerkt moeten worden. Wat u dan kunt doen, is uw kinderen laten ontspannen en veilig achterlaten bij een buitenschoolse opvang. Dit heeft een aantal voordelen. Bent u benieuwd wat deze voordelen zijn? Lees dan snel verder.

Beter voor de sociale ontwikkeling

Brengt u uw kind, of kinderen, naar de buitenschoolse opvang? Dan bent u zeker niet de enige. Er zijn meer kinderen en daar kan uw kind mee spelen. Dat is goed voor de sociale ontwikkeling van uw kind, want hij of zij leert om te gaan met anderen. Samen delen, samen spelen.

Stimuleren van de algehele ontwikkeling

De buitenschoolse opvang is niet alleen goed voor uw kind op sociaal vlak, voor de algehele ontwikkeling is het goed om uw kind naar de buitenschoolse opvang te brengen. Denk aan emotioneel, motorisch, cognitief en creatief vlak. Door alle activiteiten die uw kind op de buitenschoolse opvang doet, leert hij of zij spelenderwijs van alles. Dankzij spelletjes, lezen, zingen en nog veel meer.

Voordelen buitenschoolse opvang

Voorbereiding op school

We zullen het niet ontkennen, zeker aan het begin is het moeilijk om uw kind naar de buitenschoolse opvang te moeten brengen. Maar zodra u ziet hoe leuk uw kind het daar heeft en hoe graag uw kind met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes speelt, maakt dat veel goed. Zo kunt u uw kind alvast voorbereiden op het naar school gaan. Dan is uw kind ook hele dagen weg. En veel buitenschoolse opvangen gebruiken de Vroeg en Voorschoolse Educatie (VVE), waarbij eventuele taal- of ontwikkelingsproblemen direct worden aangepakt. Hierdoor loopt uw kind geen achterstand op als hij of zij straks naar school gaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van buitenschoolse opvang? Om uw kind te laten ontspannen en veilig achter te laten? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Ook als u vragen heeft, kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Back To Top