skip to Main Content

Airconditioning voor particulieren

Airco laten installeren

Een airco in huis vinden veel mensen een overbodige luxe. In Nederland hebben we immers maar een paar echt hete dagen, dus dan zou het zonde zijn van het geld. Wat ons betreft wordt daar een echt denkfout gemaakt. U heeft namelijk niet alleen profijt van een airco wanneer het bloedheet is. Een goede airconditioner zorgt het hele jaar door voor een prettig en gezond leefklimaat. Wij vertellen u er graag meer over.

Meer dan alleen koelen

Een belangrijke functie van een airconditioner is inderdaad het zorgen van verkoeling op warme dagen. Maar een goede airco kan nog veel meer! Wij zetten een aantal dingen op een rijtje:

  • Een airco kan uw huis ook verwarmen in plaats van verkoelen
  • Een airconditioning filtert en zuivert de lucht
  • U heeft een continue toevoer van verse lucht in huis
  • De lucht blijft in beweging
  • Het kan een positief effect hebben op uw gezondheid en allergieën

Wilt u ook profiteren van al deze fijne voordelen? Dan is airconditioning laten plaatsen dus een goed idee!

Hoe duur is een airco in huis?

Er zijn dus genoeg redenen om een airco in uw woning te laten plaatsen. Maar misschien bent u wel bang dat dit voor u financieel niet haalbaar is. Dan hebben we goed nieuws. Een airco is namelijk te koop in verschillende prijsklassen. Zo kunt u kiezen voor een single split of een multi split airco. De multi split airco is duurder, maar kan wel verschillende kamers bereiken. Wilt u het luchtklimaat in één centrale kamer beheren? Dan is een single split airco waarschijnlijk meer iets voor u. Laat u dus vooral adviseren over de voordeligste optie voor u.

Bent u niet op zoek naar een airco voor bij je thuis, maar wilt u juist airconditioning op het werk laten plaatsen? Lees dan ons blog waarin we schrijven over airconditioning voor bedrijven.

Back To Top