skip to Main Content
Huis Zelf Verkopen

Huis zelf verkopen

Stappenplan om een huis zelf te verkopen

Wil jij jouw woning te koop zetten? Vaak kiezen mensen er dan voor om hun woning te verkopen via een makelaar. Maar wist je dat je dit heel veel geld kost? En dat het helemaal niet nodig is om een makelaar in te schakelen voor het verkopen van een woning? Je kunt dat namelijk ook gewoon zelf doen. Dat bespaart je veel geld! Ben je benieuwd hoe je jouw huis zelf kunt verkopen? Lees dan snel verder, want wij vertellen je er graag meer over.

Een huis zelf verkopen zonder makelaar

Als je een huis zelf gaat verkopen zonder makelaar, hoef je geen onnodig hoge makelaarskosten te betalen. En je kunt snel jouw huis verkopen. Natuurlijk zit er wel meer risico aan als je jouw huis zelf gaat verkopen zonder makelaar. Maar ook daar is een oplossing voor. Want je kunt jouw huis ook verkopen aan een betrouwbare bemiddelaar met een groot netwerk van investeerders. Zo heb je direct zekerheid, beperk je de risico’s en het is super gemakkelijk! Voor een snelle en eerlijke verkoop van jouw woning, kun je het beste jouw huis zelf verkopen via een betrouwbare bemiddelaar. En dat verloopt in drie stappen.

In 3 stappen van jouw huis af

Je wilt zelf jouw huis verkopen, maar wel met een klein beetje hulp. Dat snappen wij, want je wilt natuurlijk altijd zo min mogelijk risico’s en wel een eerlijke prijs voor jouw woning ontvangen. Door een betrouwbare bemiddelaar in te schakelen, ben je in drie simpele stappen van jouw huis af. Makkelijk toch, een huis zelf verkopen? We nemen ze alledrie even met je door.

    1. Het inplannen van een afspraak. Allereerst neem je contact op met de bemiddelaar die jou gaat helpen zelf jouw huis te verkopen. Tijdens het eerste gesprek kun je jouw situatie in kaart brengen. Vervolgens wordt er besproken hoe jij het beste geholpen kunt worden.
    2. De waardebepaling. Wil je door met het verkopen van jouw huis? Dan wordt de waarde van het huis bepaald. Ook worden jouw andere wensen uitvoerig besproken, zoals de overdrachtsdatum of een eventuele periode van terughuren.
    3. Er wordt een bod uitgebracht op jouw huis. Accepteer je dit bod? Gefeliciteerd, jouw woning is verkocht! De administratieve afhandeling wordt voor je geregeld en jij bent zonder zorgen van jouw woning af.

Wil jij jouwhuis zelf verkopen zonder makelaar? Voor meer informatie hierover stuur je een bericht via ons contactformulier.

Back To Top