skip to Main Content
Wat Te Doen In De Buurt Van Arnhem? Duiven En Omgeving

Wat te doen in de buurt van Arnhem? Duiven en omgeving

Met de taxi naar Duiven

Het is misschien niet het eerste wat er in je opkomt, maar in Duiven is meer te doen dan je misschien denkt. Met alle versoepelingen mag er steeds meer en meer. Genoeg redenen om er weer eens lekker op uit te gaan. Benieuwd wat er in de omgeving Duiven allemaal te doen is? Het zal je wellicht verbazen! Lees snel verder in dit blog wat Duiven en omgeving je te bieden hebben.

De IKEA

IKEA: hier is Duiven misschien wel het bekendst om. Kom lekker rondkijken in de beroemde winkel voor uiteenlopende spullen in huis. Van groot tot klein. Van beddengoed, bedden, banken, kasten, stoelen en tafels. Wie houdt er nu niet van om lekker een dagje in de IKEA in Duiven rond te struinen. Is het etenstijd geworden? Geniet dan van de lekker Zweedse hapjes zoals de gehaktballetjes in het IKEA-restaurant.

Outlet Duiven

Nog niet uitgewinkeld? Ga dan eens naar de Outlet in Duiven. Hier hebben ze verschillende spullen zoals servies, lampen, beddengoed, meubels en speelgoed van allerlei merken. Denk hierbij aan PTMD, Riverdale, Label 51 en Rivièra Maison. Al deze grote merken hebben ze hier voor relatief kleine prijzen. Als klap op de vuurpijl winkel je hier maar liefst 7 dagen per week.

Nationaal Park Veluwezoom

Meer behoefte aan natuur en rust? Niet ver van Duiven vind je het mooie natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. Wandel heerlijk door 5.000 hectare aan bossen, heidevelden, heuvels en zandverstuivingen. In één van de mooiste natuurgebieden van Nederland kom je gegarandeerd tot rust. Op hele heldere dagen kun je in de verte zelfs Duitsland zien liggen!

Verken Duiven en omgeving met de taxi

Ben je klaar om Duiven en omgeving te verkennen en kom je vanuit Arnhem? Vermijd dan het openbaar vervoer en ga voor Taxi Arnhem. Dit geeft je meer bewegingsvrijheid en opties. Ook ben je bij dit taxibedrijf gegarandeerd van service, klantvriendelijkheid en voordelige prijzen.

Heb je nog meer tips over wat er nog meer te doen is in Duiven en omgeving? laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top