skip to Main Content
Snel Een Container Laden En Lossen

Snel een container laden en lossen

Snel containers laden en lossen

Wie ermee werkt weet het: het laden en lossen van containers is vaak een heftige en tijdrovende taak. U bent vaak veel mensen en uren hieraan kwijt. Mensen en uren die u natuurlijk liever anders had ingezet. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen voor laden en lossen die dit proces sneller en efficiënter maken. Lees snel verder!

Minder op en neer lopen

Een volle container lossen kost nu eenmaal tijd. Afhankelijk van de goederen kan het ook nog eens een flinke taak zijn, om alles op de juiste plek in het magazijn te krijgen. Hoe leger de container wordt, hoe verder uw mensen op en neer moeten lopen om alles te lossen. Gelukkig zijn er de volgende manieren om dat te versnellen.

  • Een flexibele harmonica rollenbaan: voor het laden en voor het maken van bochten
  • Telescopische rollenbaan voor docks: sterk en stevig zwaartekrachtsysteem bij docks, een favoriet van veel professionals
  • Telescopische rollenbaan zonder dock: ook een heftig zwaartekrachtsysteem voor lossen op vlakke magazijnvloeren of buiten
  • Telescopische bandenconveyors: aangedreven systeem voor flinke volumes en automatische magazijnverwerkingen

Oplossingen op maat

De hierboven genoemde rollenbanen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten, afhankelijk van wat u nodig heeft. Deze banen zijn uitermate geschikt voor zowel het laden als lossen van verschillende containers met uiteenlopende goederen. Dit maakt het werk prettiger én sneller. Dat is zowel voor u fijn als voor uw medewerkers.

Meer inspiratie

Of u nu in de logistiek werkt of in een andere branche, in ons blog kunt u altijd inspiratie opdoen. Houd ons daarom altijd in de gaten voor nieuws en handige tips op praktisch (klus)gebied.

Back To Top