skip to Main Content
Verduurzamen Voor Pluimveehouders

Verduurzamen voor pluimveehouders

Duurzaam ondernemen pluimveehouderij

Ook in de pluimveehouderij is duurzaam ondernemen een hot item. Belangrijke thema’s in deze sector zijn de maatschappelijke aandacht voor dierenwelzijn, de uitstoot van fijnstof en ammoniak en de impact op het milieu en de omgeving. Wilt u duurzaam ondernemen, dan kunt u tegelijkertijd behoorlijk besparen. Bijvoorbeeld door zonnepanelen te installeren. Veel collega’s gingen u al voor. In dit blog vertellen wij u hier meer over. Lees snel verder en ontdek waarom zonnepanelen ook voor u interessant zijn.

Extra inkomsten dankzij duurzaam ondernemen

De pluimveehouderij is een sector die sterk verduurzaamt. Bijvoorbeeld doordat veel pluimveehouders zonnepanelen aanschaffen. Zij hebben namelijk grote stallen, waar veel zonnepanelen op passen. Zo ondernemen zij niet alleen duurzaam, maar genereren ze ook nog extra inkomsten. Wilt u dit ook? Er zijn hier en daar nog mogelijkheden tot subsidie. En u kunt nog korte tijd profiteren van het terugleveren van energie op het net. Op deze manier kunt u nog een behoorlijk deel van uw investering terugverdienen.

Voordelen verduurzamen pluimveehouders

Wanneer u kiest voor zonnepanelen, kunt u zonnepanelen leasen of kopen. Het is ook mogelijk uw dak te verhuren voor zonnepanelen. Zo ervaart u wel de lusten, maar niet de lasten. Met zonnepanelen kiest u voor:

  • Duurzaam ondernemen
  • Extra inkomsten
  • Groene, lokaal opgewekte energie

Zelf verduurzamen

Bent u pluimveehouder en wilt u verduurzamen? Dan kunt u wellicht wel wat hulp gebruiken. Gelukkig zijn er bedrijven die u kunnen helpen en adviseren wanneer u erover denkt zo’n grote investering te doen. Klik hier voor meer informatie over duurzaam ondernemen en zonnepanelen. Voor iedere pluimveehouderij is er een oplossing die het best bij het bedrijf past. Dus ook voor u. Heeft u nog vragen over dit artikel? Stuur deze dan op via ons contactformulier.

Back To Top