skip to Main Content
De Voor- En Nadelen Van Een Loper

De voor- en nadelen van een loper

Is een loper veilig?

Een loper is een sleutel die veel gebruikt wordt in appartementencomplexen of hotels. Met de loper kan de beheerder van het complex iedere kamer openen. Het is dus niet nodig om voor iedere ruimte een aparte sleutel te hebben, zolang u een loper heeft. Maar is dit wel veilig? Wij zetten de voordelen en de nadelen van een loper op een rij.

Voordelen van een loper

  • Met de loper kunt u heel eenvoudig iedere kamer in het complex betreden
  • Een loper is een stuk handzamer en overzichtelijker dan een grote bos met losse sleutels
  • Bij noodgevallen verliest u geen tijd met zoeken naar de juiste sleutel

Nadelen van een loper

  • Bent u de loper kwijt? Dan kunt u geen enkele kamer meer betreden
  • Komt de loper in handen van een inbreker, dan heeft hij vrij spel
  • Loper verloren? Dan moet u alle sloten laten vervangen

Een verloren loper is een groot gevaar

Een loper is dus ontzettend handig wanneer u deze gewoon bij de hand heeft. Bent u de loper kwijt, is deze gestolen of bent u hem verloren? Dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het risico bestaat namelijk dat de loper in handen komt van iemand met kwade bijbedoelingen. Een inbreker kan bijvoorbeeld heel eenvoudig het pand betreden wanneer hij de loper in handen krijgt. Als u de loper verloren bent, moet u dus zo snel mogelijk de sloten laten vervangen door een betrouwbare slotenmaker. Dit is de enige manier om de veiligheid in het pand te blijven garanderen.

Heeft u een slotenmaker nodig omdat u de loper kwijt bent? Of wilt u nieuwe sloten laten plaatsen waarbij u een loper kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verwijzen u met alle plezier door naar een betrouwbare specialist die uw sloten kan vervangen en kan zorgen voor een bijbehorende loper.

Back To Top