skip to Main Content
Eer Uw Overleden Geliefde Met Een Herinneringssieraad

Eer uw overleden geliefde met een herinneringssieraad

Een persoonlijk sieraad voor een persoonlijke herinnering

Wanneer u een geliefde verliest, brengt dat een groot gevoel van leegte en verdriet met zich mee. Het liefst had u uw geliefde nog bij u gehad. Het besef dat dit niet meer mogelijk is, doet veel verdriet. Dit is de reden dat gedenksieraden steeds populairder worden. U kunt met een gedenksieraad namelijk op een mooie manier een tastbare herinnering hebben aan uw overleden geliefde.

Gedenksieraden worden steeds populairder

Waar veel rages komen en gaan, lijkt dat met de rage van herinneringssieraden niet zo eenvoudig te zijn: herinneringssieraden worden alsmaar populairder. De laatste jaren kiezen mensen er eerder voor om gecremeerd te worden dan voor begraven. Hierdoor ontstaan er steeds meer manieren om de as van uw overleden geliefde te bewaren op een manier die voor u betekenisvol is. Zo is het mogelijk om de as van een overleden dierbare in een herinneringssieraad te laten verwerken zoals een armband, halsketting of een oorbel.

Heb uw geliefde dichtbij u

Met herinneringssieraden heeft u uw geliefde altijd dichtbij u, op een persoonlijke manier. Dit kan een groot gevoel van troost bieden, dat de verwerking van het verlies makkelijker maakt. Er zijn herinneringssieraden waarbij u zelf de as in het sieraad kunt plaatsen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kleine urn aan een halssnoer. Maar u kunt er ook voor kiezen om de as door een vakman- of vrouw in het sieraad te laten verwerken. Dit kan zowel subtiel als opvallend. Zo heeft u de vrijheid om uw herinnering aan uw geliefde al dan niet opvallend met de wereld te delen. De keuze is natuurlijk aan u, want iedereen gaat op een eigen manier met verlies om.

Wilt u een herinneringssieraad laten maken voor uw overleden dierbare? Of heeft u hier al ervaring mee? Wij horen het graag van u via het contactformulier. We gaan uiteraard op een vertrouwelijke manier met uw informatie om.

Back To Top